Näytetään kaikki 9 tulosta

Näytä sivupalkki

”Koivu”: koivu-saunavihta, koivu-hunajasaippua ja Koivikko-saunatyyny

37,90 
Intohimoisen saunojan unelma. Koivuntuoksuinen koivu-hunajasaippua, muhkea koivua-saunavihta ja pehmeä, niskaa tukeva saunatyyny on hyvä kokonaisuus lahjaksi.

”Mustikkainen”: mustikkashampoo, mustikkainen hoitovoide Mahla & valkoturve ja mustikkasaippua narulla

29,90 
Suomalainen superfood hiuksille! Vaasan Aito Saippu Oy:n Mustikkashampoo on mieto shampoo hiusten pesuun. Puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja jättää hiuksiin raikkaan marjaisan tuoksun. Shampoo sisältää mustikkaekstraktia Suomen luonnosta sekä glyseriiniä joka kosteuttaa hiuspohjaa.  
Vaasan Aito Saippua Oy:n mustikkasaippua on kasvisrasvapohjainen ja sisältää aitoa mustikkarouhetta Suomen luonnosta. Rouheena se tekee saippuasta myös kevyesti kuorivan ja pintaverenkiertoa aktivoivan. Tuoksu on miedosti marjaisan.
  Mustikkainen hoitovoide Mahla & Valkoturve, 75 ml. Mellis Oy:n Silva Arctica-sarjasta voide. Mustikansiemenuute ravitsee ja lisää ihon vastustuskykyä ulkoisia häiriöitä vastaan. Valkoturveuute, uusi suomalainen innovaatio, sisältää bioaktiivisia ihoa uudistavia ainesosia. Koivunmahla tuo energiaa iholle sisältäen runsaasti vitamiineja, hedelmähappoja sekä kivennäis- ja hivenaineita. Hunaja ja siankärsämö-öljy hoitavat ihoa luontaisine tehoaineineen. Sopii erityisesti kasvojen ja käsien hoitoon, jättäen kasvoille mattapinnan ja ei-rasvaisen tunnun käsille. Hyvin riittoisaa, soveltuu hyvin myös koko keholle esimerkiksi saunankin jälkeen. Kokeile kasvomeikin alla!

”Prinsessa Ruusunen”: 3 juhanusruusuvoidetta ja superhierova saunapyyhe

137,90 
Frantsila Midsummer Rose kuorinta-, naamio- ja ravitseva kasvovoideet sisältävät luonnon antioksidantteja ja yrttien tehoaineita. Tuoksuvat ruusulle ja yrtteille. Kuoriva voide puhdistaa ihon erittäin helläväräisesti. Naamio elvyttää ihoa. Hoitovoide ravitsee kuiva, normaali sekä couperoosi iho. Jokipiin pellavan hierovan ominaisuuden ansioista sopii hyvin myös avantouintia harrastaville. Virkistää pintaverenkiertoa.

”Tammi ja tee”: tammi-saunavihta, maitohorsmatee, mustaherukkasaippua narulla

23,90 
Vaasan Aito Saippua Oy:n mustaherukkasaippua on kasvisrasvapohjainen ja sisältää aitoa mustaherukkaa. Rouheena se tekee saippuasta myös kevyesti kuorivan ja pintaverenkiertoa aktivoivan. Tuoksu on miedosti mustaherukkainen.   Tammivihta
Tammi-saunavihta on rentoutumista varten. Tammi on Kalevalan mukaan Jumalan puu ja sen lehdet ovat rakkauden lehtiä
(Kalevala, 2. runo: 40). Tammi rauhoittaa levotonta kehoa ja mieltä, auttaa hikoilevia jalkoja, lievittää ihotauteja, piristää ja normalisoi verenpainetta.
Maitohorsman tee. Maitohorsman lehdissä on runsaasti mm. ravintokuitua, fosforia, riboflaviinia, valkuaisaineita, C- ja A vitamiinia sekä karoteenia. Vanhan perimätiedon mukaan maitohorsman tee lisää vastustuskykyä ja edistää nesteen poistumista elimistöstä sekä torjuu tulehduksia suussa ja ruoansulatuskanavassa.Loistava saunajuoma. Sopii hyvin hunajan kanssa.

”Tyrnin voima”. Jauhesekoitus: tyrni, mustaherukka, karpalo, puolukka; tyrnisuihkusaippua, tyrnishampoo

31,90 
Jauhesekoitus valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetusta ja kuivatusta tyrnista, mustaherukasta, karpalosta ja puolukasta. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.   Vaasan Aito Saippua Oy:n tyrnisuihkusaippua ja tyrnishampoo ovat erittäin mietoa ja puhdistavat ihoa hellävaraisesti. Ne sisältävät aitoa tyrnimehua Suomen luonnosta sekä glyseriiniä, joka kosteuttaa ihoa. Saippua ja shampoo eivätJau sisällä väriaineita ja tuoksu on miedosti marjaisan.

”Vihta ja saippua”: koivu-saunavihta, kouvusaunasaippua narulla.

16,90 
Vaasan Aito Saippua Oy:n muhkean kokoinen, riittoisa ja tuttu saunasaippua. Saunasaippua on miedon koivuntuoksuinen ja väriltään keltainen. Sisältää kasvisrasvaa ja pesee ihoa hellävaraisesti. Koivun lehden sisältämä sapoliini irrottaa likaa. Hartsi ja eteeriset öljyt piristävät ihoa. Parkkiaineiden tuottama kalvo suojaa haavaumia bakteereilta, lehdestä irtoava lima ja sokeri lisäävät ihon joustavuutta, erilaiset fenolit ja flavonoidit pehmentävät ihon pintaa. Lehdessä on C- ja A-vitamiineja.  

Lahja saunaboxi

463,90 
Saunaboxi sisältää: Saunatakki pellavafrotee. Superlaadukas pellavafrotee, sopii hyvin avantouintia harrastaville, hierova ominaisuus, joka elvyttää pintaverenkiertoa. Valmistettu Suomessa. Mansikkainen kuorintavoide koivunmahla ja hunaja. Mansikansiemenet, mansikkauute ja mesiangervo – kuulostaa melkein syötävän hyvältä! Tämä kuorintavoide onkin herkkua ihollesi. Omega-rasvahappoja sisältävä camelinaöly ja elinvoimaa tuova koivunmahla sekä hunaja ovat ravitsevana pohjana koko kehon kuorintavoiteelle. Puhdas merihiekka ja mansikansiemenet poistavat epäpuhtauksia. Mansikkauute ja mesiangervo ovat antioksidanttisia ja uudistavia. Ruusuvartalovoi. Pehmeän tuoksuinen Rose vartalovoi ravitsee, suojaa ja hoivaa tehokkaasti varsinkin kuivaa ja herkkää ihoa. Käytä sitä erityistä huolta tarvitseville ihoalueille. Erinomainen myös kyynärpäille, kynsinauhoille ja kynsille. Ikikelpo Mäntyterva & Hunaja Saunavoide puhdistaa, uudistaa ja tasapainottaa ihoa. Koivunterva ja sen voimapariksi valittu mesiangervo tuovat apua kutinaan, ihoärsytyksiin sekä lihas- ja nivelkipuihin. Koivikko-saunatyyny. Auttaa mielen ja kehon rentoutumaan kokonaisvaltaisesti saunan lauteilla. Valmistettu Suomessa. Liituraita-saunapyyhe. Kaunis pellavafrotee-pyyhe, jolla on hierova ominaisuus. Karhea pinta piristää ihon pintaverenkiertoa ja nopeuttaa aineenvaihdunta. Loistava lahja avantouimarille. Koivu-saunavihta. Koivun lehden sisältämä sapoliini irrottaa likaa. Hartsi ja eteeriset öljyt piristävät ihoa. Parkkiaineiden tuottama kalvo suojaa haavaumia bakteereilta, lehdestä irtoava lima ja sokeri lisäävät ihon joustavuutta, erilaiset fenolit ja flavonoidit pehmentävät ihon pintaa. Lehdessä on C- ja A-vitamiineja. Maitohorsman tee. Maitohorsman lehdissä on runsaasti mm. ravintokuitua, fosforia, riboflaviinia, valkuaisaineita, C- ja A vitamiinia sekä karoteenia. Vanhan perimätiedon mukaan maitohorsman tee lisää vastustuskykyä ja edistää nesteen poistumista elimistöstä sekä torjuu tulehduksia suussa ja ruoansulatuskanavassa. Loistava saunajuoma. Sopii hyvin hunajan kanssa.

Naisten päivän saunaboxi

463,90 
Saunatakki pellavafrotee. Superlaadukas pellavafrotee, sopii hyvin avantouintia harrastaville, hierova ominaisuus, joka elvyttää pintaverenkiertoa. Valmistettu Suomessa. Mansikkainen kuorintavoide koivunmahla ja hunaja. Mansikansiemenet, mansikkauute ja mesiangervo – kuulostaa melkein syötävän hyvältä! Tämä kuorintavoide onkin herkkua ihollesi. Omega-rasvahappoja sisältävä camelinaöly ja elinvoimaa tuova koivunmahla sekä hunaja ovat ravitsevana pohjana koko kehon kuorintavoiteelle. Puhdas merihiekka ja mansikansiemenet poistavat epäpuhtauksia. Mansikkauute ja mesiangervo ovat antioksidanttisia ja uudistavia. Ruusuvartalovoi. Pehmeän tuoksuinen Rose vartalovoi ravitsee, suojaa ja hoivaa tehokkaasti varsinkin kuivaa ja herkkää ihoa. Käytä sitä erityistä huolta tarvitseville ihoalueille. Erinomainen myös kyynärpäille, kynsinauhoille ja kynsille. Ikikelpo Mäntyterva & Hunaja Saunavoide puhdistaa, uudistaa ja tasapainottaa ihoa. Koivunterva ja sen voimapariksi valittu mesiangervo tuovat apua kutinaan, ihoärsytyksiin sekä lihas- ja nivelkipuihin. Koivikko-saunatyyny. Auttaa mielen ja kehon rentoutumaan kokonaisvaltaisesti saunan lauteilla. Valmistettu Suomessa. Liituraita-saunapyyhe. Kaunis pellavafrotee-pyyhe, jolla on hierova ominaisuus. Karhea pinta piristää ihon pintaverenkiertoa ja nopeuttaa aineenvaihdunta. Loistava lahja avantouimarille. Koivu-saunavihta. Koivun lehden sisältämä sapoliini irrottaa likaa. Hartsi ja eteeriset öljyt piristävät ihoa. Parkkiaineiden tuottama kalvo suojaa haavaumia bakteereilta, lehdestä irtoava lima ja sokeri lisäävät ihon joustavuutta, erilaiset fenolit ja flavonoidit pehmentävät ihon pintaa. Lehdessä on C- ja A-vitamiineja. Maitohorsman tee. Maitohorsman lehdissä on runsaasti mm. ravintokuitua, fosforia, riboflaviinia, valkuaisaineita, C- ja A vitamiinia sekä karoteenia. Vanhan perimätiedon mukaan maitohorsman tee lisää vastustuskykyä ja edistää nesteen poistumista elimistöstä sekä torjuu tulehduksia suussa ja ruoansulatuskanavassa. Loistava saunajuoma. Sopii hyvin hunajan kanssa.    

Villa-kylpypyyhe, beige/valkoinen

78,90 
Villa-sarjan pellavafroteetuotteet - yksinkertaista kauneutta, harmooniset väritykset.