Näytetään tulokset 1–12 / 21

Näytä sivupalkki

Fermentoitu maitohorsman tee Ivan-chai, 25 g

11,90 
Fermentoitu maitohorsman tee ei sisältä kofeiinia. Tämä tee on oikea antioksidantti pommi ja lehdissä on runsaasti mm. fosforia, riboflaviinia, valkuaisaineita, C- ja A vitamiinia sekä karoteenia. Vanhan perimätiedon mukaan maitohorsman tee lisää vastustuskykyä ja edistää nesteen poistumista elimistöstä sekä torjuu tulehduksia suussa ja ruoansulatuskanavassa. Ivan-chai on erityisellä fermentaatio-menetelmällä kypsytetty tee niin, että kasvin lehdissä säilyy mahdollisimman paljon elimistölle hyödyllisiä aineita.        

Jauhesekoitus 3: mustikka, mustaherukka, karpalo 200 g

19,90 
Koko 200 g. Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetusta ja kuivatusta mustikasta, mustaherukasta ja karpalosta. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.

Jauhesekoitus: tyrni, mustaherukka, karpalo, puolukka 200 g

19,90 
Koko 200 g.   Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetusta ja kuivatusta tyrnista, mustaherukasta, karpalosta ja puolukasta. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.

Jauhesekoitus: variksenmarja, marja-aronia, mustaherukka 200 g

19,90 
Koko 200 g.   Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetusta ja kuivatusta variksenmarjasta, mustaherukasta ja marja-aroniasta. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.

Karpalojauhe 150 g

17,90 
Kotimaisen Finberryn karpalojauhe. Puhdas suomalainen lahja luonnosta. Runsaasti antioksidantteja, jotka taistelevat vanhenemista vastaan. Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetuista ja kuivatuista karpaloista. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.   Karpalo suojaa tehokkaasti virtsatulehdukselta ja estää helikobakteerin kasvua. Pitää vatsan ja ruoansulatuksen kunnossa. Ehkäisee hampaiden reikiintymistä.  

Kuningatar hunaja 140 g

7,90 
  Sahinahon Hunaja on kotoisin Saarijärvelta. Kiinteäksi kiteytettyä. Se pysyy huoneen lämmössä säilytettynä samettisen pehmeänä sekä helposti lusikoitavana. Erinomainen teen kanssa. Sopii myös saunahunajaksi keholle.

Kuningatar hunaja 140 g (juokseva hunaja)

7,90 
Sahinahon Hunaja on kotoisin Saarijärvelta. Hunaja sopii käytettäväksi kaikenlaiseen makeuttamiseen ja maustamiseen. Hunaja tuo luonnon makeutta puuroon, viiliin, jugurttiin ja mihin ikinä haluatkin kokeilla. Mainio myös salaatin kastikkeena. Marinadeissa käytettynä korostaa lihan/kalan/kasvisten makuja. Erinomainen teen kanssa. Sopii myös saunahunajaksi keholle.

Kuningatar hunaja 250 g

9,90 
Monikukkahunajan mehiläiset ovat keränneet Saarijärven ympäristöstä. Hunajassa voit maistaa keskisuomalaisen luonnon herkulliset aromit. Pehmeäksi kiteytetty hunaja pysyy huoneen lämmössä säilytettynä helposti lusikoitavana.

Kuningatar hunaja, 500 g

14,90 
Hunaja sopii käytettäväksi kaikenlaiseen makeuttamiseen ja maustamiseen. Monikukkahunajan mehiläiset ovat keränneet Saarijärven ympäristöstä. Hunajassa voit maistaa keskisuomalaisen luonnon herkulliset aromit. Pehmeäksi kiteytetty hunaja pysyy huoneen lämmössä säilytettynä helposti lusikoitavana.

Maitohorsman tee 25g

4,90 
  Maitohorsman lehdissä on runsaasti mm. ravintokuitua, fosforia, riboflaviinia, valkuaisaineita, C- ja A vitamiinia sekä karoteenia. Vanhan perimätiedon mukaan maitohorsman tee lisää vastustuskykyä ja edistää nesteen poistumista elimistöstä sekä torjuu tulehduksia suussa ja ruoansulatuskanavassa. Loistava saunajuoma. Sopii hyvin hunajan kanssa.  

Marja-aroniajauhe 200g

19,90 
C-vitamiinipommi aroniaa tarvitaan, sillä se vahvistaa immuniteettia.  Marja sisältää runsain määrin myös kivennäisaineita, kuten magnesiumia, folaattia, kaliumia, rautaa, sinkkiä ja jodia. Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetusta ja kuivatusta tyrnistä. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.  

Mustaherukkajauhe 250 g

17,90 
Koko 250 g. Kotimaisen Finberryn mustaherukkajuhe.  Puhdas suomalainen lahja luonnosta. Runsaasti antioksidantteja, jotka taistelevat vanhenemista vastaan.Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetuista ja kuivatuista mustaherukoista. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.   Mustaherukka vahvistaa hermoja ja parantaa muistia, poistaa nestettä ja alentaa verenpainetta. Sen öljy sisältää runsaasti hyviä rasvahappoja, joilla on hyödyllisiä vaikutuksia kolesteroli-tasoon ja psoriasiksen.