Näytetään 1–12 / 55 tuloksesta

Näytä sivupalkki

WHAMISA BB-voide 21 Pink beige 16 g

41,90 
Whamisa BB voide auttaa peittämään punoitusta ja ihon epätasaisuuksia tuoden iholle hehkua ja tasaisen lopputuloksen. Puolipeittävä BB-voidepohja on valmistettu vain luonnollisista ainesosista. Jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Ei tuki huokosia. Suojakerroin 50. BB- voide eli Blemish Balm tai Beauty Balm on monitoimituote, jossa yhdistyy ihoa hoitovat ja kosteuttavat vaikutukset. Tuotteessa on yleensä runsaasti erilaisia kasviöljyjä, omegarasvahappoja, vitamiineja sekä on lisätty erilaisia antioksidantteja sisältäviä kasviuutteita. Lisäksi BB-voiteessa on kosteuttavia vaikutuksia ja niissä yhdistyy aurinkosuoja, sekä kevyt meikkipohja. Se on yleensä kevyempi peittokyvyltään kuin tavallinen meikkivoide, mutta peittää huomattavasti enmmän kuin sävyttävä päivävoide. Whamisan BB-voiteissa on kolmea sävyä ja sopivat hyvin vaalealle iholle. Aktiiviraaka-aineet: Fermentoidut kasviuutteet Lootus: on täynnä iholle hyödyllisiä yhdisteitä, kuten antioksidantteja, flavonoideja, rasvahappoja, proteiineja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Luonnollista kollageenia ja kuollutta solukkoa kuorivaa AHA-happoa sisältävä lotus kosteuttaa, kiinteyttää, kirkastaa ja uudistaa ihoa. Lotuksella on myös verenkiertoa stimuloivia ja ihoa tehokkaasti suojaavia ominaisuuksia, joiden vuoksi sitä käytetään vapaiden radikaalien ja sähkölaitteiden säteilyn vanhentavia vaikutuksia ehkäisevissä tuotteissa. Aloevera (korvaa puhdistetunveden): on yksi luonnon hienoimmista ja tehokkaimmista kosteuttajista, joka sisältää tulehduksia ja ihovaurioita parantavia kasvihormoneja, sekä lukuisia antioksidantteja, kuten C- ja A-vitamiineja, jotka auttavat suojaamaan ja uudistamaan ihoa. Viinirypälesimenöljy: on yksi tehokkaimmista antioksidanteista, joka sisältää runsaasti flavonoideja, rasvoja, fenoleja, sekä iholle ja soluille tärkeää linoleiinihappoa. Rypäleensiemenöljyllä on ihoa korjaavia ja hoitavia ominaisuuksia, ja se vahvistaa pintaverisuonien seinämiä sekä rauhoittaa ihoärsytystä. Rypäleensiemenöljy muodostaa suojaavan kalvon iholle, ja on siksi suosittu tehoaine erityisesti vanhenevan, rasittuneen ja ärtyneen ihon, sekä herkän silmänympärysihon hoitotuotteissa. Mustaherukka: vahvistaa ihoa ja hiussuonten rakennetta sekä tasoittaa ihon väriä vähentäen cuoperosan tyypillisiä piirteitä mm. punaisuutta. Mustaherukassa on runsaasti E-vitamiiniä sekä C-vitamiiniä. Vihreätee: runsaasti antioksidantteja    

WHAMISA Cleansing Oil 150ml

31,90 
Hellävarainen öljy poista meikin. Kaksoispuhdistuksen ensimmäinen osa. Organic Flowers Cleansing Oil, silkkinen ja mieto puhdistusöljy sisältää ihoa hellävaraisesti mutta tehokkaasti puhdistavia öljyjä hasselpähkinästä sekä jojoban ja arganin siemenistä. Öljy liuottaa ihon pinnalta meikin ja epäpuhtaudet samalla kun lootuksen ja voikukan fermentoidut uutteet rauhoittavat ja hoitavat ihoa. Käyttö: Ota öljyä kuiviin käsiin ja hiero sitä hellävaraisesti kasvoille pyörivin liikkein poistaaksesi lian ja meikin ihon pinnalta. Huuhtele vedellä. Käytä päivittäin poistamaan meikki ja muut öljypohjaiset tuotteet iholtasi. Jos haluat tehdä kaksoispuhdistuksen, jatka puhdistusta joko Whamisan Foam Cleansing Cream tai Foaming Gel -puhdistustuotteella.

WHAMISA Cleansing Oil-puhdistusöljy, 150ml/1 kappale

31,90 
Hellävarainen öljy poista meikin. Kaksoispuhdistuksen ensimmäinen osa. Organic Flowers Cleansing Oil, silkkinen ja mieto puhdistusöljy sisältää ihoa hellävaraisesti mutta tehokkaasti puhdistavia öljyjä hasselpähkinästä sekä jojoban ja arganin siemenistä. Öljy liuottaa ihon pinnalta meikin ja epäpuhtaudet samalla kun lootuksen ja voikukan fermentoidut uutteet rauhoittavat ja hoitavat ihoa. Käyttö: Ota öljyä kuiviin käsiin ja hiero sitä hellävaraisesti kasvoille pyörivin liikkein poistaaksesi lian ja meikin ihon pinnalta. Huuhtele vedellä. Käytä päivittäin poistamaan meikki ja muut öljypohjaiset tuotteet iholtasi. Jos haluat tehdä kaksoispuhdistuksen, jatka puhdistusta joko Whamisan Foam Cleansing Cream tai Foaming Gel -puhdistustuotteella.

WHAMISA Cleansing Water 285ml

29,90 
Puhdistusvesi kaikille ihotyypeille. Hellävarainen ja mieto puhdistusvesi kasvoille. Sisältää rauhoittavan sekoituksen fermentoituja kukkaisuutteita, kirkastavaa lakritsauutetta ja kosteuttavaa aloevera-uutetta. Puhdistaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihon -Puhdistaa meikin ja epäpuhtaudet -Kosteuttaa ja pehmentää ihoa -Kirkastaa ihoa KäyttöKaada puhdistusvettä vanutyynylle ja pyyhi kasvot, kaula ja dekoltee-alueen iho perusteellisesti.

WHAMISA Cleansing Water 285ml/1 kappale

29,90  / kuukaudessa
Puhdistusvesi kaikille ihotyypeille. Hellävarainen ja mieto puhdistusvesi kasvoille. Sisältää rauhoittavan sekoituksen fermentoituja kukkaisuutteita, kirkastavaa lakritsauutetta ja kosteuttavaa aloevera-uutetta. Puhdistaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihon
  • Puhdistaa meikin ja epäpuhtaudet
  • Kosteuttaa ja pehmentää ihoa
  • Kirkastaa ihoa
KäyttöKaada puhdistusvettä vanutyynylle ja pyyhi kasvot, kaula ja dekoltee-alueen iho perusteellisesti.

WHAMISA Eye Essence 40ml

40,90 
Silmänympäryshoide silottaa pieniä juonteita, kiinteyttää ja häivyttää turvotusta ja kirkastaa tummia silmänalusia. Unisex. Organic Flowers Eye Essence, silmänympärysvoide sisältää ihoa nuorentavaa ja kiinteyttävää adenosiinia, kirkastavaa lakritsanjuurta ja bisabololia sekä ravitsevaa murumuru-voita. Hoitava voide auttaa silottamaan pieniä juonteita, kiinteyttämään ihoa ja häivyttämään turvotuksia ja tummia silmänalusia. Erikoismenetelmällä fermentoidut raaka-aineet imeytyvät hyvin ja suojaavat herkkää silmänympärysihoa. Käyttö: Levitä pieni määrä voidetta silmänympärysiholle puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Levitä sen jälkeen ihollesi sopiva kasvovoide. Käytä aamuin illoin.

WHAMISA Family Hand Wash Foam – Vaahtoava käsisaippua 300ml

18,90 
Lempeä ja koostumukseltaan vaahtomainen käsipesuaine. Omenan ja sokeriruokon uutteet poistavat iholta epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa samalla kosteuttaen ja pehmentäen käsiä. Antibakteerinen vaikutus. Käyttöohje: Levitä pieni määrä saippua käsille, vaahdota ja huuhtele lämpimällä vedellä. Säilytys: Säilytä tuote suojattuna auringonvalolta ja äärilämpötiloilta.  

WHAMISA Fermentoitu kukkauute-, aloe- ja maitohappopitoinen geelinaamio – kaikille ihotyypeille 33g

8,90 
Fermentoitu kukkauute-, aloe- ja maitohappopitoinen geelinaamio kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Unisex. Omenan, kiivin, banaanin ja tomaatin fermentoidut uutteet kirkastavat ja tasoittavat ihoa. Hasselpähkinänöljy tasapainottaa seebumintuotantoa ja supistaa huokosia. Naamion vaikutukset voi huomata iholla välittömästi käytön jälkeen.   Käyttö: Puhdista iho perusteellisesti ja levitä kasvovesi kasvoillesi ennen naamiota. Asettele kaksiosainen naamio kasvoillesi (ensin ala- ja sitten yläosa). Anna naamion vaikuttaa 20min ja poista se. Levitä sen jälkeen kosteusvoide kasvoillesi. Kasvoja ei tarvitse huuhdella vedellä. Käytä säännöllisesti 2-3 kertaa viikossa tai jopa tiheämmin noin neljän viikon ajan.

WHAMISA Fermentoitu kukkauute-, aloe- ja maitohappopitoinen geelinaamio kirkastaa ja kosteuttaa ihoa, 33 g

8,90 
Fermentoitu kukkauute-, aloe- ja maitohappopitoinen geelinaamio kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Unisex. Välittömästi ihoa kirkastava naamio sisältää mm. vihreän teen, voikukan juuren, krysanteemin ja lootuksen uutteita. Fermentoidut antioksidanttipitoiset uutteet suojaavat ihoa ja estävät sen ennenaikaista vanhenemista tehden ihosta pehmeän ja kimmoisan.   Käyttö: Puhdista iho perusteellisesti ja levitä kasvovesi kasvoillesi ennen naamiota. Asettele kaksiosainen naamio kasvoillesi (ensin ala- ja sitten yläosa). Anna naamion vaikuttaa 20min ja poista se. Levitä sen jälkeen kosteusvoide kasvoillesi. Kasvoja ei tarvitse huuhdella vedellä. Käytä säännöllisesti 2-3 kertaa viikossa tai jopa tiheämmin noin neljän viikon ajan.

WHAMISA Fermentoitu riisi-, siemen- ja maitohappopitoinen geelinaamio, 33 g

8,90 
Fermentoitu riisi-, siemen- ja maitohappopitoinen geelinaamio vähentää juonteita ja pigmenttiläiskiä sekä lisää ihon elastisuutta. Unisex. Naamiossa on ainutlaatuinen sekoitus luomulaatuisia fermentoituja kasviuutteita, jotka siloittavat ryppyjä, kiinteyttävät ihoa ja tekevät siitä pehmeän. Mm. riisin, soijan ja kauran uutteet hidastavat ihon ikääntymismuutoksia ja kirkastavat ihoa.   Käyttö: Puhdista iho perusteellisesti ja levitä kasvovesi kasvoillesi ennen naamiota. Asettele kaksiosainen naamio kasvoillesi (ensin ala- ja sitten yläosa). Anna naamion vaikuttaa 20min ja poista se. Levitä sen jälkeen kosteusvoide kasvoillesi. Kasvoja ei tarvitse huuhdella vedellä. Käytä säännöllisesti 2-3 kertaa viikossa tai jopa tiheämmin noin neljän viikon ajan.

WHAMISA Flowers Lip Moisture – kosteuttava huulivoide 4g

10,90 
Huulivoide kosteuttaa ja hoitaa rohtuneita huulia. Unisex. Flowers Lip Moisture. Ravitsee pitkäkestoisesti kosteuttaen ja hoitaen rohtuneita huulia. Lukuisat kasviuutteet ja -öljyt on yhdistetty sheavoista, oliiviöljystä ja murumuru-kasvin siemenöljystä koostuvaan voidepohjaan. Huulivoide kosteuttaa tehokkaasti sekä pitää huulet kimmoisina ja pehmeinä. Käyttö: Levitä huulille päivittäin.

WHAMISA Flowers Peeling Finger Mitten – kuorintalaput normaalille iholle 180g

38,90 
Kuorintalaput poistavat kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti ja puhdistavat huokoset tehokkaasti. Unisex. Hellävaraisesti kuorivat kuorintalaput poistavat iholta kuolleet ihosolut helposti ja lempeästi. Ainutlaatuinen kuoriva koostumus on peräisin kasviperäisestä betaiinisalisylaatista, joka kuorii ihon hellävaraisesti puhdistaen samalla huokoset tehokkaasti. Krysanteemi, fermentoitu aloe veran lehtiuute, hyaluronihappo ja betaglukaani ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Omalla fermentointimenetelmällä olemme saaneet parannettua ainesosien tehokkuutta ja kykyä ravita ihoa. Fermentoidut ainesosat sisältävät korkeampia antioksidanttipitoisuuksia ja ravintoaineita kuin samojen ainesosien ei-fermentoidut versiot. Itse käymisprosessi tuottaa myös muita ihon kannalta edullisia ainesosia, kuten aminohappoja ja peptidejä. Lisäksi käyminen auttaa hajottamaan raaka-aineet helpommin imeytyneiksi aineosiksi, jolloin iho hyötyy niistä enemmän kokonaisvaltaisesti. Lopeta käyttö, mikäli kuorintalaput aiheuttavat ärsytystä. Jos oireet jatkuvat, käänny lääkärin puoleen. Älä käytä haavautuneelle iholle. Vain ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville. Sisältää Linaloolia. Valmistettu ilman parabeeneja, synteettisiä ja kemiallisia säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita ja tuoksuja, petrokemikaaleja, piitä, mineraaliöljyjä, EDTA:ta ja eläinperäisiä ainesosia. Raikas vesituoksu. Valitse tämä tuote, jos ihotyyppisi on: kaikille ihotyypeille