Näytetään kaikki 4 tulosta

Näytä sivupalkki

”Tyrnin voima”. Jauhesekoitus: tyrni, mustaherukka, karpalo, puolukka; tyrnisuihkusaippua, tyrnishampoo

31,90 
Jauhesekoitus valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetusta ja kuivatusta tyrnista, mustaherukasta, karpalosta ja puolukasta. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.   Vaasan Aito Saippua Oy:n tyrnisuihkusaippua ja tyrnishampoo ovat erittäin mietoa ja puhdistavat ihoa hellävaraisesti. Ne sisältävät aitoa tyrnimehua Suomen luonnosta sekä glyseriiniä, joka kosteuttaa ihoa. Saippua ja shampoo eivätJau sisällä väriaineita ja tuoksu on miedosti marjaisan.

Jauhesekoitus 2: tyrni, mustaherukka, karpalo, puolukka 200 g

19,90 
Koko 200 g.   Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetusta ja kuivatusta tyrnista, mustaherukasta, karpalosta ja puolukasta. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.

Öljypuhdistuskakku Radiant – Tyrni – Kaikki ihotyypit, 60 g

29,90 
Kaikille ihotyypeille suunniteltu Radiant puhdistaa sekä hoitaa ihoa ja poistaa meikit lempeän tehokkaasti. Tyrni sisältää mm. B-, E-, ja C-vitamiineja jotka vahvistavat ihoa ja nopeuttavat sen elpymistä. Sheavoi hoitaa ja pehmentää ihoa tehden siitä joustavan jolloin se on vahvempi ulkoisia rasituksia vastaan. Aprikoosinkiviöljy taas on ihoa ravitseva ja kosteuttava öljy. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholtasi. Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino palautuu ja tasapainottuu. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu kun se  saavuttaa luonnollisen tasapainonsa. Kakku on käytössä todella riittoisa. Käyttöohje: Käsittele palaa aina puhtain ja kuivin käsin. Hiero palaa käsiesi välissä ja levitä öljy kuiville kasvoille. Hiero kasvoja pyörivin liikkein kunnes meikki sekä lika irtoavat. Kastele kasvosieni tai -liina lämpimällä vedellä ja pyyhi sillä kasvosi. Toista tarvittaessa.Tuotteita voi käyttää myös myös kasvonaamiona. Tuote soveltuu myös vedenkestävän silmämeikin poistoon.

Tyrnishampoo 250 ml

5,90 
Vaasan Aito Saippua Oy:n tyrnishampoo pesee hiukset hellävaraisesti. Se sisältää aitoa tyrnimehua Suomen luonnosta sekä glyseriiniä, joka kosteuttaa hiuspohjaa. Shampoo ei sisällä väriaineita ja tuoksu miedosti marjaisan.