Näytetään kaikki 10 tulosta

Näytä sivupalkki

Jauhesekoitus 2: tyrni, mustaherukka, karpalo, puolukka 200 g

19,90 
Koko 200 g.   Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetusta ja kuivatusta tyrnista, mustaherukasta, karpalosta ja puolukasta. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.

Jauhesekoitus 3: mustikka, mustaherukka, karpalo 200 g

19,90 
Koko 200 g. Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetusta ja kuivatusta mustikasta, mustaherukasta ja karpalosta. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.

Jauhesekoitus 4: variksenmarja, marja-aronia, mustaherukka 200 g

19,90 
Koko 200 g.   Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetusta ja kuivatusta variksenmarjasta, mustaherukasta ja marja-aroniasta. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.

Jauhesekoitus 5: mustikka, mustaherukka 200 g

19,90 
  Kotimainen vitamiinipommi kompaktissa muodossa. Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetusta ja kuivatusta mustikasta ja mustaherukasta. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.      

Karpalojauhe 150 g

17,90 
Kotimaisen Finberryn karpalojauhe. Puhdas suomalainen lahja luonnosta. Runsaasti antioksidantteja, jotka taistelevat vanhenemista vastaan. Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetuista ja kuivatuista karpaloista. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.   Karpalo suojaa tehokkaasti virtsatulehdukselta ja estää helikobakteerin kasvua. Pitää vatsan ja ruoansulatuksen kunnossa. Ehkäisee hampaiden reikiintymistä.  

Mustaherukkajauhe 250 g

17,90 
Koko 250 g. Kotimaisen Finberryn mustaherukkajuhe.  Puhdas suomalainen lahja luonnosta. Runsaasti antioksidantteja, jotka taistelevat vanhenemista vastaan.Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetuista ja kuivatuista mustaherukoista. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.   Mustaherukka vahvistaa hermoja ja parantaa muistia, poistaa nestettä ja alentaa verenpainetta. Sen öljy sisältää runsaasti hyviä rasvahappoja, joilla on hyödyllisiä vaikutuksia kolesteroli-tasoon ja psoriasiksen.

Mustikkajauhe 200 g

19,90 
  Koko 200 g Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetuista ja kuivatuista mustikoista. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.

Mustikkashampoo 250 ml

5,90 
Suomalainen superfood hiuksille! Vaasan Aito Saippu Oy:n Mustikkashampoo on mieto shampoo hiusten pesuun. Puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja jättää hiuksiin raikkaan marjaisan tuoksun. Shampoo sisältää mustikkaekstraktia Suomen luonnosta sekä glyseriiniä joka kosteuttaa hiuspohjaa.

Pakurijauhe 160 g

29,90 
Kotimaisen Finberryn pakurijauhe. Puhdas suomalainen lahja luonnosta. Runsaasti antioksidantteja, jotka taistelevat vanhenemista vastaan.

Suomalainen mehilaisten siitepölyrae 60 g

11,90 
Puhdas suomalainen mehilaisten siitepölyrae. Mehiläisten keräämä siitepöly on proteiinipitoinen, monipuolinen tuote, joka sisältää paljon erilaisia vitamiineja ja ihmiselle välttämättömiä aminohappoja. Siitepöly kuten hunajakin, vaihtelee esimerkiksi väriltään ja ravintoarvoltaan alkuperäkasvien mukaan. Siitepölyä käytetään etenkin ravintolisänä, mutta sitä voi kokeilla myös siedätyksenä siitepölyallergian oireiden lieventämiseen ja erilaisten vaivojen hoitoon. Siitepöly myydään kuivattuna rakeena. Siitepölyä kerätty ainoastaan Saarijärvellä, sellaisilta alueilta, joissa mehiläisten lentosäteellä ei ole liikenteestä tai teollisuudesta muodostuvia päästöjä. Siitepölyä voidaan käyttää lisäravinteena ja sillä on tutkimusten mukaan saavutettu hyviä tuloksia koivuallergian hoidossa. Suomalaista superfoodia.