Näytetään kaikki 4 tulosta

Kuningatar hunaja 140 g

7,90 
  Sahinahon Hunaja on kotoisin Saarijärvelta. Kiinteäksi kiteytettyä. Se pysyy huoneen lämmössä säilytettynä samettisen pehmeänä sekä helposti lusikoitavana. Erinomainen teen kanssa. Sopii myös saunahunajaksi keholle.

Kuningatar hunaja 140 g (juokseva hunaja)

7,90 
Sahinahon Hunaja on kotoisin Saarijärvelta. Hunaja sopii käytettäväksi kaikenlaiseen makeuttamiseen ja maustamiseen. Hunaja tuo luonnon makeutta puuroon, viiliin, jugurttiin ja mihin ikinä haluatkin kokeilla. Mainio myös salaatin kastikkeena. Marinadeissa käytettynä korostaa lihan/kalan/kasvisten makuja. Erinomainen teen kanssa. Sopii myös saunahunajaksi keholle.

Kuningatar hunaja 250 g

9,90 
Monikukkahunajan mehiläiset ovat keränneet Saarijärven ympäristöstä. Hunajassa voit maistaa keskisuomalaisen luonnon herkulliset aromit. Pehmeäksi kiteytetty hunaja pysyy huoneen lämmössä säilytettynä helposti lusikoitavana.

Kuningatar hunaja, 500 g

18,90 
Hunaja sopii käytettäväksi kaikenlaiseen makeuttamiseen ja maustamiseen. Monikukkahunajan mehiläiset ovat keränneet Saarijärven ympäristöstä. Hunajassa voit maistaa keskisuomalaisen luonnon herkulliset aromit. Pehmeäksi kiteytetty hunaja pysyy huoneen lämmössä säilytettynä helposti lusikoitavana.