Näytetään kaikki 8 tulosta

Näytä sivupalkki

”Tammi ja tee”: tammi-saunavihta, maitohorsmatee, mustaherukkasaippua narulla

23,90 
Vaasan Aito Saippua Oy:n mustaherukkasaippua on kasvisrasvapohjainen ja sisältää aitoa mustaherukkaa. Rouheena se tekee saippuasta myös kevyesti kuorivan ja pintaverenkiertoa aktivoivan. Tuoksu on miedosti mustaherukkainen.   Tammivihta
Tammi-saunavihta on rentoutumista varten. Tammi on Kalevalan mukaan Jumalan puu ja sen lehdet ovat rakkauden lehtiä
(Kalevala, 2. runo: 40). Tammi rauhoittaa levotonta kehoa ja mieltä, auttaa hikoilevia jalkoja, lievittää ihotauteja, piristää ja normalisoi verenpainetta.
Maitohorsman tee. Maitohorsman lehdissä on runsaasti mm. ravintokuitua, fosforia, riboflaviinia, valkuaisaineita, C- ja A vitamiinia sekä karoteenia. Vanhan perimätiedon mukaan maitohorsman tee lisää vastustuskykyä ja edistää nesteen poistumista elimistöstä sekä torjuu tulehduksia suussa ja ruoansulatuskanavassa.Loistava saunajuoma. Sopii hyvin hunajan kanssa.

”Vihta ja saippua”: koivu-saunavihta, kouvusaunasaippua narulla.

16,90 
Vaasan Aito Saippua Oy:n muhkean kokoinen, riittoisa ja tuttu saunasaippua. Saunasaippua on miedon koivuntuoksuinen ja väriltään keltainen. Sisältää kasvisrasvaa ja pesee ihoa hellävaraisesti. Koivun lehden sisältämä sapoliini irrottaa likaa. Hartsi ja eteeriset öljyt piristävät ihoa. Parkkiaineiden tuottama kalvo suojaa haavaumia bakteereilta, lehdestä irtoava lima ja sokeri lisäävät ihon joustavuutta, erilaiset fenolit ja flavonoidit pehmentävät ihon pintaa. Lehdessä on C- ja A-vitamiineja.  

Käsintehty juhannusruususaippua, 100 g

9,90 
Pehmeä ja miedon tuoksuinen käsintehty saippua. Pala Juhannusta yhdessä saippuassa. Pesee hiukset ja kädet erittäin hienovaraisesti. Sopii hyvin myös saunaan.

Käsintehty kamomillasaippua, 100 g

9,90 
Erittäin pehmeä, ihoa hoitava käsintehty saippua. Sopii lapsille. Tuoksu on mieto.

Käsintehty suolasaippua Taiga, 100 g

9,90 
Metsän värinen suolasaippua rentouttaa väsyneitä silmiä. Hieno merisuola kuorii ja puhdistaa hellästi ihon. Toimii loistavasti  saunan yhteydessä. Hienovarainen saippua sisältää villiä nokkosöljyä, joka on poimittu Keski-Suomen metsästä. Tekee ihon pehmeäksi ja elastisesksi.

Nokkonen-kehäkukka saippua, 100 g

10,90 
Hoitava ja puhdistava Nokkonen – Kehäkukka -saippua sopii kuivalle ja normaalille iholle. Saippua sopii myös hiustenpesuun karkealle ja kuivalle hiukselle, se on astetta hoitavampi kuin Nokkonen – Kehäkukka-shampoopala. KÄYTTÖOHJE:  Vaahdota saippuapalaa käsissä ja levitä vaahto iholle tai vaahdota suoraan iholle. Huuhtele runsaalla vedellä. Saippuan tulee kuivua käyttöjen välillä. Säilytä saippualle tarkoitetulla alustalle, että vesi pääsee valumaan pois. 

Ruusu-Poimulehti-Puolukka saippua, 100 g

11,90 
Ruusu-Poimulehti-Puolukanlehti -saippua on suunniteltu herkälle ja ikääntyvälle iholle. Se sopii hoitavien öljyjen ansiosta myös kasvosaippuaksi sekä meikin poistoon.
KÄYTTÖOHJE:  Vaahdota saippuapalaa käsissä ja levitä vaahto iholle tai vaahdota suoraan iholle. Huuhtele runsaalla vedellä. Saippuan tulee kuivua käyttöjen välillä. Säilytä saippualle tarkoitetulla alustalle, että vesi pääsee valumaan pois. 

Vaavi-vauvasaippua 80 g

8,90 
Käsintehty erittäin mieto, tuoksuton saippua, joka sopii kaikille erityisen herkkäihoisille. Sisältää kehäkukkaöljyä ja kuivattua kehäkukkaa, jolla on ihoa rauhoittava vaikutus. Kehäkukan kerrotaan myös korostavan vauvan ihanaa omaa tuoksua.