Näytetään 1–12 / 14 tuloksesta

Näytä sivupalkki

Appelsiinisaippua, 60 g

11,90 
Pehmeä ja appelsiinintuoksuinen käsintehty saippua. Pesee hiukset ja kädet erittäin hienovaraisesti. Sopii hyvin myös saunaan.

Auringonkukasaippua, 60 g

9,90 
Käsintehty auringonkukkasaippua on erittäin  pehmeä ja ihoa hoitava saippua. Auringonkukan öljyssä on runsaasti E-vitamiinia, enemmän kuin kaikkeissa muissa kasvisöljyissä. E-vitamiini on vahva antioksidantti, joka taistelee ihon vanhenemista vastaan.

Chagasaippua, 20 g

7,90 
Käsintehty chagasaippua. Valmistettu kylmällä menetelmällä, joiden avulla suuri osa arvokkaita kasvien ravintoaineita on säilytetty. Sopii hyvin hiuksen ja käsin pesuun. Kehäkukan öljy desinfioi ihoa ja pakurikääpäjauhe kourii ihoa hellästi. Pakurikääpäjauhe sisältää vahvoja antioksidantteja, jotka hidastavat ihon vanhenemista.

Käsintehty juhannusruususaippua, 100 g

11,90 
Pehmeä ja miedon tuoksuinen käsintehty saippua. Pala Juhannusta yhdessä saippuassa. Pesee hiukset ja kädet erittäin hienovaraisesti. Sopii hyvin myös saunaan.

Käsintehty kamomillasaippua, 100 g

11,90 
Erittäin pehmeä, ihoa hoitava käsintehty saippua. Sopii lapsille. Tuoksu on mieto.

Käsintehty Mesiangervosaippua, 60 g

9,90 
Käsintehty mesiangervon tuoksuinen saippua. Valmistettu kylmällä menetelmällä, joiden avulla suuri osa arvokkaita kasvien ravintoaineita on säilytetty. Sopii hyvin hiuksen ja käsin pesuun. Mesiangervon öljy desinfioi helläväräisesti ilman turhia keinotekoisia aineita ja hoitaa samalla ihoa. Kamomillan uute pehmentää ihoa ja poistaa sen kiristystä.  

Käsintehty Mielikki-saippua, 60 g

9,90 
Käsintehty merisuolasaippua. Valmistettu kylmämenetelmällä, jonka avulla säilyy suuri osa arvokkaita kasvien ravintoaineita. Sopii hyvin kehon ja käsien pesuun. Erinomaisen tehokas saunaolosuhdessa. Desinfioi helläväräisesti ihoa ilman turhia keinotekoisia aineita samalla ihoa hoitaen. Nokkosöljy pehmentää ihoa ja poistaa sen kireytyneisyyttä. Merisuola kuorii ihoa.

Käsintehty Siankärsimösaippua, 60 g

9,90 
Käsintehty siankärsimösaippua. Valmistettu kylmällä menetelmällä, joiden avulla suuri osa arvokkaita kasvien ravintoaineita on säilytetty. Sopii hyvin hiuksen ja käsin pesuun. Siankärsimön öljy estää myös hien hajun muodostumista ja kasvista valmistettu uute estää kynsisientä aiheuttavan sienen kasvua. Pesee helläväräisesti ilman turhia keinotekoisia aineita ja hoitaa samalla ihoa.  

Käsintehty suolasaippua Taiga, 100 g

11,90 
Metsän värinen suolasaippua rentouttaa väsyneitä silmiä. Hieno merisuola kuorii ja puhdistaa hellästi ihon. Toimii loistavasti  saunan yhteydessä. Hienovarainen saippua sisältää villiä nokkosöljyä, joka on poimittu Keski-Suomen metsästä. Tekee ihon pehmeäksi ja elastisesksi.

Kookossaippua, 60 g

9,90 
Käsintehty kookossaippua tuoksuu miedosti kookoksille. Kookosmaito sisältää C-, E-vitamiinit, lauriinihappo ja oleiinihappo.  Lauriinihappolla on antibakteerinen ja ihoa uudistava vaikutus. Oleiinihappo auttaa pitämään ihon kosteana ja suojaa siitä.

Nokkonen-kehäkukka saippua, 100 g

10,90 
Hoitava ja puhdistava Nokkonen – Kehäkukka -saippua sopii kuivalle ja normaalille iholle. Saippua sopii myös hiustenpesuun karkealle ja kuivalle hiukselle, se on astetta hoitavampi kuin Nokkonen – Kehäkukka-shampoopala. KÄYTTÖOHJE:  Vaahdota saippuapalaa käsissä ja levitä vaahto iholle tai vaahdota suoraan iholle. Huuhtele runsaalla vedellä. Saippuan tulee kuivua käyttöjen välillä. Säilytä saippualle tarkoitetulla alustalle, että vesi pääsee valumaan pois. 

Ruusu-Poimulehti-Puolukka saippua, 100 g

11,90 
Ruusu-Poimulehti-Puolukanlehti -saippua on suunniteltu herkälle ja ikääntyvälle iholle. Se sopii hoitavien öljyjen ansiosta myös kasvosaippuaksi sekä meikin poistoon.
KÄYTTÖOHJE:  Vaahdota saippuapalaa käsissä ja levitä vaahto iholle tai vaahdota suoraan iholle. Huuhtele runsaalla vedellä. Saippuan tulee kuivua käyttöjen välillä. Säilytä saippualle tarkoitetulla alustalle, että vesi pääsee valumaan pois.