Näytetään kaikki 6 tulosta

Näytä sivupalkki

Kalevala-vihdonta Jyväskylän alueella, 2 tuntia, maksimimäärä 12 henkilöä

149,90 449,90 
Perinteinen saunamestarin Kalevala-vihdonta, joka sisältää vihtomisen personoituina vihdoilla,  saunameditaation, yrttisen jalkakylvyn, naamion ja saunateen hunajan kanssa. Vihtomisen kesto on hyvin yksilöllinen, n. 5-10 min. riippuen henkilön voinnista.  Koko rituaali kestaa n. 2 tunttia. Voi tilata myös yhdelle henkilölle.

Viettelevä Kasvonaamio MinttuSuklaa & Hunaja 75 ml

14,90 
Anna suklaan ihanien flavonoidien ravita ihoasi! Suklaa tekee ihostasi sametinpehmeän – olo tuntuu ylelliseltä! Naamiossa yhdistyvät suklaan ihanan hellivä ja rentouttava vaikutus kotimaisen minttuöljyn virkistävien ominaisuuksien kanssa.  Minttuöljy supistaa ihohuokosia, suklaa yhdessä hunajan kanssa ravitsee ihoa ja tekee sen pehmeämmäksi ja kimmoisammaksi. Naamion sisältämä kaakao on laadukasta luomuraakakaakaota. Käyttö: Sivele puhtaalle iholle. Anna vaikuttaa 10–15 minuuttia, jonka jälkeen poista huuhdellen tai kostutetuilla vanulapuilla pyyhkien. Tuotetta kannattaa kokeilla myös saunassa; se suojaa kasvojen ihoa löylyn kuumuudelta ja pehmeyttää samalla ihoa raviten ja kosteuttaen.

Virvoittava Naamio Valkoturve & Koivunmahla 75 ml

14,90 
Koivunmahla, valkoturve ja karpalonsiemenöljy antavat elinvoimaa ja suojaa ihokudokselle. Hunaja ja mesiangervoöljy hoitavat ihoa luontaisine tehoaineineen. Tunne valkoturpeen virkistävä voima ihollasi!   Sivele puhtaalle iholle. Anna vaikuttaa 10–20 minuuttia, huuhdo sitten vedellä tai käytä apuna kostutettuja vanulappuja. Tuotetta kannattaa kokeilla myös saunassa; se suojaa kasvojen ihoa löylyn kuumuudelta ja pehmeyttää samalla isoa raviten ja kosteuttaen.

WHAMISA Fermentoitu kukkauute-, aloe- ja maitohappopitoinen geelinaamio – kaikille ihotyypeille 33g

8,90 
Fermentoitu kukkauute-, aloe- ja maitohappopitoinen geelinaamio kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Unisex. Omenan, kiivin, banaanin ja tomaatin fermentoidut uutteet kirkastavat ja tasoittavat ihoa. Hasselpähkinänöljy tasapainottaa seebumintuotantoa ja supistaa huokosia. Naamion vaikutukset voi huomata iholla välittömästi käytön jälkeen.   Käyttö: Puhdista iho perusteellisesti ja levitä kasvovesi kasvoillesi ennen naamiota. Asettele kaksiosainen naamio kasvoillesi (ensin ala- ja sitten yläosa). Anna naamion vaikuttaa 20min ja poista se. Levitä sen jälkeen kosteusvoide kasvoillesi. Kasvoja ei tarvitse huuhdella vedellä. Käytä säännöllisesti 2-3 kertaa viikossa tai jopa tiheämmin noin neljän viikon ajan.

WHAMISA Fermentoitu kukkauute-, aloe- ja maitohappopitoinen geelinaamio kirkastaa ja kosteuttaa ihoa, 33 g

8,90 
Fermentoitu kukkauute-, aloe- ja maitohappopitoinen geelinaamio kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Unisex. Välittömästi ihoa kirkastava naamio sisältää mm. vihreän teen, voikukan juuren, krysanteemin ja lootuksen uutteita. Fermentoidut antioksidanttipitoiset uutteet suojaavat ihoa ja estävät sen ennenaikaista vanhenemista tehden ihosta pehmeän ja kimmoisan.   Käyttö: Puhdista iho perusteellisesti ja levitä kasvovesi kasvoillesi ennen naamiota. Asettele kaksiosainen naamio kasvoillesi (ensin ala- ja sitten yläosa). Anna naamion vaikuttaa 20min ja poista se. Levitä sen jälkeen kosteusvoide kasvoillesi. Kasvoja ei tarvitse huuhdella vedellä. Käytä säännöllisesti 2-3 kertaa viikossa tai jopa tiheämmin noin neljän viikon ajan.

WHAMISA Fermentoitu riisi-, siemen- ja maitohappopitoinen geelinaamio, 33 g

8,90 
Fermentoitu riisi-, siemen- ja maitohappopitoinen geelinaamio vähentää juonteita ja pigmenttiläiskiä sekä lisää ihon elastisuutta. Unisex. Naamiossa on ainutlaatuinen sekoitus luomulaatuisia fermentoituja kasviuutteita, jotka siloittavat ryppyjä, kiinteyttävät ihoa ja tekevät siitä pehmeän. Mm. riisin, soijan ja kauran uutteet hidastavat ihon ikääntymismuutoksia ja kirkastavat ihoa.   Käyttö: Puhdista iho perusteellisesti ja levitä kasvovesi kasvoillesi ennen naamiota. Asettele kaksiosainen naamio kasvoillesi (ensin ala- ja sitten yläosa). Anna naamion vaikuttaa 20min ja poista se. Levitä sen jälkeen kosteusvoide kasvoillesi. Kasvoja ei tarvitse huuhdella vedellä. Käytä säännöllisesti 2-3 kertaa viikossa tai jopa tiheämmin noin neljän viikon ajan.