Näytetään kaikki 4 tulosta

Näytä sivupalkki

Nokkonen-kehäkukka saippua, 100 g

10,90 
Hoitava ja puhdistava Nokkonen – Kehäkukka -saippua sopii kuivalle ja normaalille iholle. Saippua sopii myös hiustenpesuun karkealle ja kuivalle hiukselle, se on astetta hoitavampi kuin Nokkonen – Kehäkukka-shampoopala. KÄYTTÖOHJE:  Vaahdota saippuapalaa käsissä ja levitä vaahto iholle tai vaahdota suoraan iholle. Huuhtele runsaalla vedellä. Saippuan tulee kuivua käyttöjen välillä. Säilytä saippualle tarkoitetulla alustalle, että vesi pääsee valumaan pois. 

Nokkonen-Kehäkukka shampoopala, 100 g

11,90 
Hoitava ja puhdistava Nokkonen – Kehäkukka -shampoo sopii normaalille, kuiville ja luonnonkiharalle hiukselle. KÄYTTÖOHJE: Kastele hiukset ja vaahdota shampoopalaa suoraan hiuksiin. Huuhtele ja vaahdota sekä huuhtele tarpeen mukaan uudelleen. Shampoopalan tulee kuivua käyttöjen välillä. Säilytä saippualle tarkoitetulla alustalle, että vesi pääsee valumaan pois.  

Nokkonen-Kehäkukka-Voikukanlehti -jalkakylpysuola, 120 ml

15,90 
KÄYTTÖOHJE: Liota 1 rkl kylpysuolaa pieneen määrään kuumaa (ei kiehuvaa) vettä 15min niin, että suola liukenee. Halutessasi lisää teelusikallinen hyvälaatuista hunajaa. Lisää haaleaa vettä jalkavati puolilleen. Saunassa käytä viileää jalkakylpyä ja ilman saunaa lämmintä. Kylvetä jalkoja 20minuuttia. Hankaa halutessasi pehmenneitä kovettumia jaloista. Kuivaa jalat ja rasvaa hoitavalla jalkavoiteella. SUOSITUS: käytä erityisesti muovisessa vadissa jalkakylpypussia. SÄILYTYS: kuivassa ja hämärässä.

Vaavi-vauvasaippua 80 g

8,90 
Käsintehty erittäin mieto, tuoksuton saippua, joka sopii kaikille erityisen herkkäihoisille. Sisältää kehäkukkaöljyä ja kuivattua kehäkukkaa, jolla on ihoa rauhoittava vaikutus. Kehäkukan kerrotaan myös korostavan vauvan ihanaa omaa tuoksua.