Näytetään kaikki 9 tulosta

Näytä sivupalkki

Kasvonaamio herkälle ja kuivalle iholle: Kamomillasaunio-mustaherukanlehti-piharatamo, 120ml

17,90 
Herkälle ja kuivalle iholle suunnitellun kasvonaamiojauheen raaka-aineet ovat hellästi puhdistavia ja antimikrobisia, mutta myös kosteutta sitovia ja hoitavia. Hamppuproteiini kosteuttaa ja toimii mekaanisena kuorintavasteena, kaurajauho puhdistaa ja hoitaa. Yrtit on myös valittu herkkää ihoa ajatellen. Mustaherukanlehti estää tulehduksia ja on antimikrobinen kasvi, kamomillasaunio kirkastaa sekä rauhoittaa ja hoitaa kuivaa ihoa, piharatamo sopii couperosa-iholle, se supistaa ihohuokosia, rauhoittaa ihoa ja on antimikrobinen. KÄYTTÖOHJE: Ota teelusikallinen jauhetta erilliseen astiaan ja lisää nestettä noin kaksinkertainen määrä niin, että seos on helposti levittyvä tahna. Levitä naamio kasvoille ja kaulalle. Anna vaikuttaa 10 minuuttia (saunassa voi olla kauemmin). Hiero kevyesti kasvoja kostutetuin sormin ja huuhtele lopuksi huolellisesti pois sekä kuivaa kasvot.

Herkän ihon kasvonaamiossa kannattaa käyttää kosteutta sitovia nesteitä.

  • kauramaito, sitoo hyvin kosteutta ja on vegaani vaihtoehto
  • öljy (ruusuöljy, kookosöljy, jojobaöljy, avokadoöljy, hamppuöljy), jos kuiva tai atooppinen iho
  • puhdas vesi käy myös hyvin

Huom. vältä veden pääsemistä purkkiin, koska se lisää pilaantumisriskiä ja bakteerien kasvua.

SÄILYTYS: kuivassa ja hämärässä

Kasvonaamio kertakäyttöinen Naturel/Rosmariini 50 ml

5,90 
Kertakäyttöiset turvenaamiot sopii mainiosti viikonloppukassiin mukaan otettavaksi tai vaikka illanistujaisiin isommalla porukalla. Voit pyytää ystäviäsi saunailtaan ja yllättää heidät kasvonaamiolla. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja on 100% kotimainen ja luonnollinen. Turvenaamio tasapainottaa ja parantaa ihosi luonnollista heleyttä, jättäen ihosi kirkkaammaksi ja tasaisemmaksi. Turvekasvonaamiolla poistat iholtasi epäpuhtauksia ja ylimääräistä rasvaisuutta. Kertakäyttöinen naamio on nyt entistä isompi, riittoisampi ja "turpeisempi" 50 ml:n pakkaus. Saatavilla myös raikas rosmariinin tuoksu!

Kasvonaamio kertakäyttöinen Naturel/Rosmariini 50 ml 4kpl

19,90  / kuukaudessa
Kertakäyttöiset turvenaamiot sopii mainiosti viikonloppukassiin mukaan otettavaksi tai vaikka illanistujaisiin isommalla porukalla. Voit pyytää ystäviäsi saunailtaan ja yllättää heidät kasvonaamiolla. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja on 100% kotimainen ja luonnollinen. Turvenaamio tasapainottaa ja parantaa ihosi luonnollista heleyttä, jättäen ihosi kirkkaammaksi ja tasaisemmaksi. Turvekasvonaamiolla poistat iholtasi epäpuhtauksia ja ylimääräistä rasvaisuutta. Kertakäyttöinen naamio on nyt entistä isompi, riittoisampi ja "turpeisempi" 50 ml:n pakkaus. Saatavilla myös raikas rosmariinin tuoksu!

Kasvonaamio rasvaiselle iholle: Nokkonen-peltokorte-piharatamo, 120 ml

17,90 
Koko: 120 ml INCI/Ainesosat: hamppuproteiinijauho, * vihreä savi, voikukanjuuri, * peltokorte, nokkonen, * piharatamo, * siankärsämö, E-vitamiini, C-vitamiini *luomu Valmistaja:

Ruusu-kasvonaamio 150 g

14,90 
Kasvonaamio kuivalle, ikääntyvälle ja herkälle iholle. Elvyttää, syvähoitaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa lisäten sen elastisuutta. Antioksidanttinen ja anti age -vaikutteinen. Unisex. KÄYTTÖ: Liota haluttu määrä ruusunaamiojauhetta ruusuvedessä, vedessä tai maidossa muutaman minuutin ajan. Voit lisätä seokseen myös hiukan hunajaa. Seoksen tekeytyessä hiero kasvoillesi Khadi Vartalo- ja kasvoöljyä tai puhdasta oliivi- tai seesamiöljyä. Hiero öljyä pyörivin liikkein kunnes se on imeytynyt. Levitä naamio kasvoille, kaulalle, niskalle, olkapäille ja käsivarsille. Anna vaikuttaa 10-15 minuutin ajan kunnes seos on kuiva – älä ylitä vaikutusaikaa. Vaikutusajan päätyttyä kostuta kasvot ja pyörittele naamiota kasvoilla pyörivin liikkein kuorivan vaikutuksen hyödyntämiseksi. Huuhtele.

Turvekasvonaamio Organic Balance luonnollinen tuoksu, 300 ml

17,90 

KASVONAAMION KÄYTTÖ

Levitä kasvoillesi ja kaulallesi paksuhko kerros, jotta turve ei ehtisi kuivua liikaa vaikutuksen aikana. Vaikutusaika on noin 10-15 minuuttia. Kun turve alkaa tuntua kinnaavalta (yleensä ensimmäisenä reunoissa ja nenän alla), poista enimmät mukana tulevalla puulastalla. Loput lähtee helposti vedellä huuhtelemalla. Voit käyttää myös pumpulilappuja tai pehmeää kosteaa pyyhettä. Kasvosi eivät tarvitse tämän jälkeen välttämättä muuta, mutta halutessasi voit täydentää kasvohoitoasi esimerkiksi LehtoPeat suoveteen valmistetulla kasvovedellä.

WHAMISA Fermentoitu kukkauute-, aloe- ja maitohappopitoinen geelinaamio – kaikille ihotyypeille 33g

8,90 
Fermentoitu kukkauute-, aloe- ja maitohappopitoinen geelinaamio kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Unisex. Omenan, kiivin, banaanin ja tomaatin fermentoidut uutteet kirkastavat ja tasoittavat ihoa. Hasselpähkinänöljy tasapainottaa seebumintuotantoa ja supistaa huokosia. Naamion vaikutukset voi huomata iholla välittömästi käytön jälkeen.   Käyttö: Puhdista iho perusteellisesti ja levitä kasvovesi kasvoillesi ennen naamiota. Asettele kaksiosainen naamio kasvoillesi (ensin ala- ja sitten yläosa). Anna naamion vaikuttaa 20min ja poista se. Levitä sen jälkeen kosteusvoide kasvoillesi. Kasvoja ei tarvitse huuhdella vedellä. Käytä säännöllisesti 2-3 kertaa viikossa tai jopa tiheämmin noin neljän viikon ajan.

WHAMISA Fermentoitu kukkauute-, aloe- ja maitohappopitoinen geelinaamio kirkastaa ja kosteuttaa ihoa, 33 g

8,90 
Fermentoitu kukkauute-, aloe- ja maitohappopitoinen geelinaamio kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Unisex. Välittömästi ihoa kirkastava naamio sisältää mm. vihreän teen, voikukan juuren, krysanteemin ja lootuksen uutteita. Fermentoidut antioksidanttipitoiset uutteet suojaavat ihoa ja estävät sen ennenaikaista vanhenemista tehden ihosta pehmeän ja kimmoisan.   Käyttö: Puhdista iho perusteellisesti ja levitä kasvovesi kasvoillesi ennen naamiota. Asettele kaksiosainen naamio kasvoillesi (ensin ala- ja sitten yläosa). Anna naamion vaikuttaa 20min ja poista se. Levitä sen jälkeen kosteusvoide kasvoillesi. Kasvoja ei tarvitse huuhdella vedellä. Käytä säännöllisesti 2-3 kertaa viikossa tai jopa tiheämmin noin neljän viikon ajan.

WHAMISA Fermentoitu riisi-, siemen- ja maitohappopitoinen geelinaamio, 33 g

8,90 
Fermentoitu riisi-, siemen- ja maitohappopitoinen geelinaamio vähentää juonteita ja pigmenttiläiskiä sekä lisää ihon elastisuutta. Unisex. Naamiossa on ainutlaatuinen sekoitus luomulaatuisia fermentoituja kasviuutteita, jotka siloittavat ryppyjä, kiinteyttävät ihoa ja tekevät siitä pehmeän. Mm. riisin, soijan ja kauran uutteet hidastavat ihon ikääntymismuutoksia ja kirkastavat ihoa.   Käyttö: Puhdista iho perusteellisesti ja levitä kasvovesi kasvoillesi ennen naamiota. Asettele kaksiosainen naamio kasvoillesi (ensin ala- ja sitten yläosa). Anna naamion vaikuttaa 20min ja poista se. Levitä sen jälkeen kosteusvoide kasvoillesi. Kasvoja ei tarvitse huuhdella vedellä. Käytä säännöllisesti 2-3 kertaa viikossa tai jopa tiheämmin noin neljän viikon ajan.