Näytetään tulokset 1–12 / 13

Näytä sivupalkki

Appelsiinisaippua, 60 g

11,90 
Pehmeä ja appelsiinintuoksuinen käsintehty saippua. Pesee hiukset ja kädet erittäin hienovaraisesti. Sopii hyvin myös saunaan.

Auringonkukasaippua, 60 g

9,90 
Käsintehty auringonkukkasaippua on erittäin  pehmeä ja ihoa hoitava saippua. Auringonkukan öljyssä on runsaasti E-vitamiinia, enemmän kuin kaikkeissa muissa kasvisöljyissä. E-vitamiini on vahva antioksidantti, joka taistelee ihon vanhenemista vastaan.

Chagasaippua, 20 g

7,90 
Käsintehty chagasaippua. Valmistettu kylmällä menetelmällä, joiden avulla suuri osa arvokkaita kasvien ravintoaineita on säilytetty. Sopii hyvin hiuksen ja käsin pesuun. Kehäkukan öljy desinfioi ihoa ja pakurikääpäjauhe kourii ihoa hellästi. Pakurikääpäjauhe sisältää vahvoja antioksidantteja, jotka hidastavat ihon vanhenemista.

Käsintehty juhannusruususaippua, 100 g

11,90 
Pehmeä ja miedon tuoksuinen käsintehty saippua. Pala Juhannusta yhdessä saippuassa. Pesee hiukset ja kädet erittäin hienovaraisesti. Sopii hyvin myös saunaan.

Käsintehty Mesiangervosaippua, 60 g

9,90 
Käsintehty mesiangervon tuoksuinen saippua. Valmistettu kylmällä menetelmällä, joiden avulla suuri osa arvokkaita kasvien ravintoaineita on säilytetty. Sopii hyvin hiuksen ja käsin pesuun. Mesiangervon öljy desinfioi helläväräisesti ilman turhia keinotekoisia aineita ja hoitaa samalla ihoa. Kamomillan uute pehmentää ihoa ja poistaa sen kiristystä.  

Käsintehty Mielikki-saippua, 60 g

9,90 
Käsintehty merisuolasaippua. Valmistettu kylmämenetelmällä, jonka avulla säilyy suuri osa arvokkaita kasvien ravintoaineita. Sopii hyvin kehon ja käsien pesuun. Erinomaisen tehokas saunaolosuhdessa. Desinfioi helläväräisesti ihoa ilman turhia keinotekoisia aineita samalla ihoa hoitaen. Nokkosöljy pehmentää ihoa ja poistaa sen kireytyneisyyttä. Merisuola kuorii ihoa.

Käsintehty Siankärsimösaippua, 60 g

9,90 
Käsintehty siankärsimösaippua. Valmistettu kylmällä menetelmällä, joiden avulla suuri osa arvokkaita kasvien ravintoaineita on säilytetty. Sopii hyvin hiuksen ja käsin pesuun. Siankärsimön öljy estää myös hien hajun muodostumista ja kasvista valmistettu uute estää kynsisientä aiheuttavan sienen kasvua. Pesee helläväräisesti ilman turhia keinotekoisia aineita ja hoitaa samalla ihoa.  

Kookossaippua, 60 g

9,90 
Käsintehty kookossaippua tuoksuu miedosti kookoksille. Kookosmaito sisältää C-, E-vitamiinit, lauriinihappo ja oleiinihappo.  Lauriinihappolla on antibakteerinen ja ihoa uudistava vaikutus. Oleiinihappo auttaa pitämään ihon kosteana ja suojaa siitä.

Nokkossaippua, 100 g

11,90 
Käsintehdyllä nokkosaippualla on kuoriva ominaisuus. Toimii loistavasti  saunan yhteydessä. Hienovarainen saippua sisältää villiä nokkosöljyä ja jauhettuja nokkoslehtiä, jotka on poimittu Keski-Suomen metsästä. Tekee ihon pehmeäksi ja elastisesksi.

Oliivisaippua, 60 g

9,90 
Käsintehty oliivisaippua on pehmeä ja ihoa hoitava. Sisältää oliiviöljyä, joka elvyttää kuivia käsiä.

Ruususaippua Kalevalan Tellervo, 100 g

11,90 
Saippua on nimetty Kalevalan ihastuttavan Tellervon mukaan, joka on yksi muinaisen metsän kuninkaan Tapion tyttäristä. Käsintehdyllä ruususaippualla on kuoriva ominaisuus. Toimii loistavasti saunan yhteydessä. Hienovarainen saippua sisältää villiruusun öljyä ja jauhettuja ruusun lehtiä, jotka on poimittu Keski-Suomen metsästä. Tekee ihon pehmeäksi ja elastiseksi. Hieno ruusuinen tuoksu on peräisin ruusun aidosta eteerisestä öljystä Frantsilan luomutilalta.

Spirulinasaippua, 100 g

11,90 
Käsintehty spirulinasaippua on pehmeä ja ihoa hoitava saippua. Spirulinassa on runsaasti  E-vitamiinia, joka auttaa hidastamaan ihon vanhenemista. Nokkosöljy tekee ihosta kimmoisan.