Näytetään kaikki 11 tulosta

Näytä sivupalkki

Jauhesekoitus 3: mustikka, mustaherukka, karpalo 200 g

19,90 
Koko 200 g. Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetusta ja kuivatusta mustikasta, mustaherukasta ja karpalosta. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.

Jauhesekoitus: tyrni, mustaherukka, karpalo, puolukka 200 g

19,90 
Koko 200 g.   Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetusta ja kuivatusta tyrnista, mustaherukasta, karpalosta ja puolukasta. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.

Jauhesekoitus: variksenmarja, marja-aronia, mustaherukka 200 g

19,90 
Koko 200 g.   Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetusta ja kuivatusta variksenmarjasta, mustaherukasta ja marja-aroniasta. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.

Karpalojauhe 150 g

17,90 
Kotimaisen Finberryn karpalojauhe. Puhdas suomalainen lahja luonnosta. Runsaasti antioksidantteja, jotka taistelevat vanhenemista vastaan. Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetuista ja kuivatuista karpaloista. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.   Karpalo suojaa tehokkaasti virtsatulehdukselta ja estää helikobakteerin kasvua. Pitää vatsan ja ruoansulatuksen kunnossa. Ehkäisee hampaiden reikiintymistä.  

Marja-aroniajauhe 200g

19,90 
C-vitamiinipommi aroniaa tarvitaan, sillä se vahvistaa immuniteettia.  Marja sisältää runsain määrin myös kivennäisaineita, kuten magnesiumia, folaattia, kaliumia, rautaa, sinkkiä ja jodia. Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetusta ja kuivatusta tyrnistä. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.  

Mustaherukkajauhe 250 g

17,90 
Koko 250 g. Kotimaisen Finberryn mustaherukkajuhe.  Puhdas suomalainen lahja luonnosta. Runsaasti antioksidantteja, jotka taistelevat vanhenemista vastaan.Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetuista ja kuivatuista mustaherukoista. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.   Mustaherukka vahvistaa hermoja ja parantaa muistia, poistaa nestettä ja alentaa verenpainetta. Sen öljy sisältää runsaasti hyviä rasvahappoja, joilla on hyödyllisiä vaikutuksia kolesteroli-tasoon ja psoriasiksen.

Mustikkajauhe 200 g

19,90 
  Koko 200 g Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetuista ja kuivatuista mustikoista. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.

Pakurijauhe 160 g

29,90 
Kotimaisen Finberryn pakurijauhe. Puhdas suomalainen lahja luonnosta. Runsaasti antioksidantteja, jotka taistelevat vanhenemista vastaan.

Superjauhot-kokoelma: mustaherukka, tyrni, karpalo, mustikka

69,90 
Käyttöohje: 1-2 tl. esim. smoothien, puuron, rahkan, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.

Tyrnirouhe 150 g

18,90 
Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetusta ja kuivatusta tyrnistä. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.   Tyrnimarja on äärimmäisen vitamiinirikas. Tukee sydän- ja verisuonien tervettä. Iho-ongelmiin apua terveellisistä öljyistä.

Variksenmarjajauhe 170g

24,90 
Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetusta ja kuivatusta variksenmarjasta. Variksenmarjan antioksidantit suojaavat sydän- ja verisuonitaudeilta, jarruttavat ikämuutoksia, estävät tulehduksia ja ehkäisevät muisti- ja rappeumasairauksia. Marjan B-vitamiinit toimivat myös mielen suojana, rauhoittavat ja osallistuvat verenpaineen alentamiseen. Seleeniä tarvitaan normaaliin solukasvuun ja vastustuskyvyn rakennusaineeksi. Se on suoja muun muassa verisuonitauteja vastaan. Syöpäriski nousee alueilla, joissa maan seleenipitoisuus on matala. Riski suurenee, jos elimistöltä puuttuu myös A- ja E-vitamiineja. Variksenmarja on tässä mielessä verrattoman omavarainen suojamarja. Seleeni aktivoi soluja, jotka torjuvat viruksia ja bakteereja. Se myös parantaa siittiöiden liikkuvuutta. Ei ihme, että variksenmarjajuomaa on käytetty lemmenjuomana. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. smoothiessa tai puuron, rahkan, jugurtin ja viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.