Näytetään kaikki 10 tulosta

Jauhesekoitus 3: mustikka, mustaherukka, karpalo 200 g

19,90 
Koko 200 g. Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetusta ja kuivatusta mustikasta, mustaherukasta ja karpalosta. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.

Jauhesekoitus: tyrni, mustaherukka, karpalo, puolukka 200 g

19,90 
Koko 200 g.   Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetusta ja kuivatusta tyrnista, mustaherukasta, karpalosta ja puolukasta. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.

Jauhesekoitus: variksenmarja, marja-aronia, mustaherukka 200 g

19,90 
Koko 200 g.   Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetusta ja kuivatusta variksenmarjasta, mustaherukasta ja marja-aroniasta. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.

Karpalojauhe 150 g

17,90 
Kotimaisen Finberryn karpalojauhe. Puhdas suomalainen lahja luonnosta. Runsaasti antioksidantteja, jotka taistelevat vanhenemista vastaan. Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetuista ja kuivatuista karpaloista. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.   Karpalo suojaa tehokkaasti virtsatulehdukselta ja estää helikobakteerin kasvua. Pitää vatsan ja ruoansulatuksen kunnossa. Ehkäisee hampaiden reikiintymistä.  

Mustaherukkajauhe 250 g

17,90 
Koko 250 g. Kotimaisen Finberryn mustaherukkajuhe.  Puhdas suomalainen lahja luonnosta. Runsaasti antioksidantteja, jotka taistelevat vanhenemista vastaan.Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetuista ja kuivatuista mustaherukoista. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.   Mustaherukka vahvistaa hermoja ja parantaa muistia, poistaa nestettä ja alentaa verenpainetta. Sen öljy sisältää runsaasti hyviä rasvahappoja, joilla on hyödyllisiä vaikutuksia kolesteroli-tasoon ja psoriasiksen.

Mustikkainen hoitovoide Mahla & Valkoturve 75 ml

24,90 
Mellis Oy:n Silva Arctica-sarjasta voide. Mustikansiemenuute ravitsee ja lisää ihon vastustuskykyä ulkoisia häiriöitä vastaan. Valkoturveuute, uusi suomalainen innovaatio, sisältää bioaktiivisia ihoa uudistavia ainesosia. Koivunmahla tuo energiaa iholle sisältäen runsaasti vitamiineja, hedelmähappoja sekä kivennäis- ja hivenaineita. Hunaja ja siankärsämö-öljy hoitavat ihoa luontaisine tehoaineineen. Sopii erityisesti kasvojen ja käsien hoitoon, jättäen kasvoille mattapinnan ja ei-rasvaisen tunnun käsille. Hyvin riittoisaa, soveltuu hyvin myös koko keholle esimerkiksi saunankin jälkeen. Kokeile kasvomeikin alla!

Mustikkajauhe 200 g

19,90 
  Koko 200 g Valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetuista ja kuivatuista mustikoista. Käyttöohje: 1-2 tl. esim. puuron, jugurtin tai viilin kanssa. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.

Pakurijauhe 160 g

29,90 
Kotimaisen Finberryn pakurijauhe. Puhdas suomalainen lahja luonnosta. Runsaasti antioksidantteja, jotka taistelevat vanhenemista vastaan.

Suomalainen mehilaisten siitepölyrae 60 g

20,90 
Puhdas suomalainen mehilaisten siitepölyrae. Mehiläisten keräämä siitepöly on proteiinipitoinen, monipuolinen tuote, joka sisältää paljon erilaisia vitamiineja ja ihmiselle välttämättömiä aminohappoja. Siitepöly kuten hunajakin, vaihtelee esimerkiksi väriltään ja ravintoarvoltaan alkuperäkasvien mukaan. Siitepölyä käytetään etenkin ravintolisänä, mutta sitä voi kokeilla myös siedätyksenä siitepölyallergian oireiden lieventämiseen ja erilaisten vaivojen hoitoon. Siitepöly myydään kuivattuna rakeena. Siitepölyä kerätty ainoastaan Saarijärvellä, sellaisilta alueilta, joissa mehiläisten lentosäteellä ei ole liikenteestä tai teollisuudesta muodostuvia päästöjä. Siitepölyä voidaan käyttää lisäravinteena ja sillä on tutkimusten mukaan saavutettu hyviä tuloksia koivuallergian hoidossa. Suomalaista superfoodia.

Virkistävä jalkavoide – Minttu & hunaja 75 ml

24,90 
Mellis Oy:n jalkavoide antaa elinvoimaa ja pirteyttä jaloille. Sisältää kotimaista eteeristä minttuöljyä, jolla on viilentävä ja virkistävä, samalla ihon kutinaa ja muita ihoärsytyksiä tyynnyttävä vaikutus. Ihollekin tärkeitä omega-3 –rasvahappoja sisältävä camelinaöljy ja hunaja ravitsevat ihoa vähentäen ihon karheutta. Siankärsämöllä, kuten mintullakin, on antibakteerinen vaikutus. Tuote soveltuu erityisesti seisomatyöntekijöille ja urheilijoille, sillä se lievittää turvotusta ja tuo virvoitusta rasittuneille jaloille. Vinkki: levitä jalkavoidetta hyttystenpuremien ja muiden hyönteispistojen päälle – se viilentää ihoa ja lievittää kutinaa. Tuote on hyvin riittoisaa.