Toimitus kotimaahan

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Päälle 50 € tilauksissa ja kestotilauksissa ilmainen toimitus. Alle 50 € tilauksissa toimituskulut 2,90 €. Toimitamme tilaukset postitse kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena pakettikoosta riippuen. Kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella.

Toimitus EU-alueelle

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT
Kirjeposti 5,90 € ja paketit 9,90 €. Toimitamme tilaukset postitse kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana kirjetoimituksena pakettikoosta riippuen. Kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella.

  

Toimitus muille alueille

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT
Kirjeposti 5,90 € ja paketit 29,90 €. Toimitamme tilaukset postitse kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana kirjetoimituksena pakettikoosta riippuen. Kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella. Tähän toimitusluokkaan kuuluvat mm. Yhdysvallat, Kanada, Venäjä ja Valko-Venäjä.

TOIMITUSAIKA

Toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen keskimäärin 3-5 arkipäivää. Joidenkin tuotteiden kohdalla saatavuudesta johtuen toimitusajat voivat poiketa keskimääräisestä. Ulkomaille tilatessa toimitusajat vaihtelevat viikosta kolmeen viikkoa.

Tuotteiden palautus

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Digitaalisissa sisällöissä ja palveluissa sinulta on ennen maksutapahtumaa voitu erikseen pyytää suostumus peruutusoikeudesta luopumiseen, jotta palvelu tai digitaalinen sisältö on voitu toimittaa ennen peruutusoikeuden päättymistä. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@saunahiisi.com tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen.

Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Tutustu toimitusehtoihin